MAFIA II.

Iné nie len motoristicke hry

Moderátor: Petr Simon - PetrS

MAFIA II.

Příspěvekod Roman Rosina - kvako v pát črc 23, 2010 9:44 am

Konečný dátum vydania 27. augusta 2010

Oficiálny web oznámil definitívny dátum vydania hry na 24. augusta pre Severnú Ameriku a 27. augusta pre Európu a ostatné časti sveta.

TESIMMMMMMMMMMMMMMMMM

a demo ma vijdt teraz neikedy....
Roman Rosina - kvako
Site Admin

Re: MAFIA II.

Příspěvekod Petr Fiser-Fido v pát srp 13, 2010 10:28 am

Pro ty co možná ještě neví, demo je venku už asi 4 dny. První dojem-pecka!!! Hlavně se mi líbí ten fungující život ve městě když vylezete z baráku. Spousta lidí na ulici, auta...chlápek se šťourá v kouřícim motoru, vyřvávající prodavač novin nebo prodavač párků, čistič bot, prostě boží ta atmosféra:--D Škoda že je volnej pohyb časově omezenej na 10minut, do tý doby musíte začít plnit misi. No ale myslim že od 27. kdy má Mafie vyjít se vydám na dráhu zločinu ::D

PS: Jen při jízdě autem jsem nějak nenašel jak přepnout pohled ze zadního nadhledu někam blíž realitě, teda aspoň na pohled z kapoty (kamera z kabiny tu asi přece jenom nebude). A taky ještě zkusim jestli bude fungovat ovládání i na volantu :--D
Petr Fiser-Fido

Příspěvekod Lubomír Benk - Antonio v pát srp 13, 2010 10:42 am

Mafii jsem ještě nestáhnul, ale určitě ji vyzkouším, jednička mě bavila. Poslední dobou mě strašně baví Red Dead Redemption. Je to něco jako mafia a GTA, jen se to odehrává na divokém západě. Atmosféra, okolí, ovládání i grafika nemají chybu. Fakt mě to pohltilo :)
Lubomír Benk - Antonio

Příspěvekod Tomáš Cagaš - PerG v pát srp 13, 2010 4:25 pm

jo Lubosi RDR je super gamesa. Taky na tom tedka zabijim az moc casu ::D
Tomáš Cagaš - PerG

Příspěvekod Petr Fiser-Fido v pát srp 13, 2010 6:59 pm

Tak jsem ještě trochu zkoušel. Volant v demu nastavit nejde, volba ovladačů v menu hry je neaktivní, takže asi až v plný verzi, doufám! Na režim "simulace" se auta chovaj docela zajímavě a s volantem by to mohla bejt dobrá zábava jen tak si zařádit po městě ::D Pohled jde přepínat, stačilo si jen na to nadefinovat klávesu. Přímo z kabiny to nejde, ale z kapoty stačí.
Petr Fiser-Fido

Příspěvekod Tomáš Vanča - Slowly v pát srp 13, 2010 8:03 pm

tak to bude asi jako v jednicce. tam jezdim z kapoty docela casto. nejlepsi je kdyz nekam vlitnes na chodnik a jak ty lidi rvou. ve dvojce to bude urcite vetsi maso ::D
Tomáš Vanča - Slowly

Příspěvekod Jan P - Morous_U v ned srp 15, 2010 12:59 am

http://www.youtube.com/watch?v=Dq6ivuNnEOk ... cas 2:50 ... :)

v demu se da jezdit neomezene jen se musi stahnout nejaky update od fanousku..
Jan P - Morous_U

Příspěvekod Roman Rosina - kvako v úte srp 17, 2010 7:07 pm

tak mafiu som skusil, dementny steam ma samozrejme dobre vytocil
hra je uzasna, jedine sa demu da vytknut ze sa neda nastavit volant
neviem si ale zviknut na to ze myskou len tocim hlavou a ze telom hybem iba klavesami, teda ked sa chcem otocit, musim klavesou, je to velmi tazke na zvyknutie.
inak uchvatne, klobuk dole
Roman Rosina - kvako
Site Admin

Příspěvekod Roman Rosina - kvako v úte srp 17, 2010 7:21 pm

na youtube je video ako osrat mapu, da sa to hrat cele, musim to vcecer skusit ked bude sil
Roman Rosina - kvako
Site Admin

Příspěvekod Roman Rosina - kvako v úte srp 17, 2010 8:30 pm

funguje to, len teraz zastavit este cas
Roman Rosina - kvako
Site Admin

Příspěvekod Roman Rosina - kvako v úte srp 17, 2010 8:32 pm

http://rs538.rapidshare.com/files/41215 ... ePecko.rar

totot treba stiahnut a zastavite cas
Roman Rosina - kvako
Site Admin

Příspěvekod Petr Fiser-Fido v úte srp 17, 2010 9:43 pm

To já už to těch 14 dní vydržim než vyjde plná. Ten volant mě taky mrzí, ale v plný hře snad bude fungovat. Ty auta vypadaj že jedou celkem "realisticky" na tenhle styl hry. Aspoň ty smyky a pálení pneumatik s nima jde skvěle ::D A taky nevim jak zařídit aby mi Vito pořád neběhal, ale normálně pomalu chodil. To jde jenom když držim pravý tlačítko u myši.
Petr Fiser-Fido

Příspěvekod Roman Rosina - kvako v stř srp 18, 2010 3:06 pm

je to fakt uzasne, pneumatiky defect aj viditelny nie len fzika, rozbitnost zuasna, staci len tuknut a hned mate rozdrbane auto, super to je
paci sa mi bojovny mod CTRL klaves kde sa akoby kryjete, super to je ::ANO
Roman Rosina - kvako
Site Admin

Příspěvekod Tomáš Vanča - Slowly v čtv srp 26, 2010 9:51 pm

tak uz mam za sebou 30% a neni to spatny ::D akorat mi nejde nastavit volant ::L
Tomáš Vanča - Slowly

Příspěvekod Aleš Smrek v pát srp 27, 2010 5:12 am

Tomáš Vanča - Slowly píše:tak uz mam za sebou 30% a neni to spatny ::D akorat mi nejde nastavit volant ::L

pry to jde dohrat za 5-6h
Aleš Smrek

Příspěvekod Roman Rosina - kvako v pát srp 27, 2010 9:53 am

vy uz mate plnu hru?
Roman Rosina - kvako
Site Admin

Příspěvekod Lubomír Benk - Antonio v pát srp 27, 2010 10:10 am

Roman Rosina - kvako píše:vy uz mate plnu hru?

Znám jednoho odtud, který už ji má :--D
Lubomír Benk - Antonio

Příspěvekod Tomáš Vanča - Slowly v pát srp 27, 2010 4:32 pm

asi da za 6 ale pokud si to chces uzit s filmeckama a taky se pokochat tak vis jak :wink:
Tomáš Vanča - Slowly

Příspěvekod Petr Fiser-Fido v sob srp 28, 2010 12:37 am

Já do plný hry zatim nešel, ale určitě časem pořídim. Zajímá mě jestli je tam taky nějaká forma multiplayeru, nebo čistě singl a po dohrání jí vlastně můžu dát do bazaru? ::D
Petr Fiser-Fido

Příspěvekod Tomáš Vanča - Slowly v sob srp 28, 2010 11:01 am

tak jsem nekde za pulkou a tak nejak to ztraci stavu protoze se da vytusit co a jak asi diky tomu ze jsem hral nekolikrat jednicku. grafika je sice jinde ale jednicka byla jednicka. neni to spatny ale cekal jsem vic. kdyz to hraju mam pocit jakobych to uz hral
Tomáš Vanča - Slowly

Příspěvekod Tomáš Vanča - Slowly v ned srp 29, 2010 11:47 pm

hm divnej konec jdu si to dát znova ::D
Tomáš Vanča - Slowly

Příspěvekod Petr Fiser-Fido v pon srp 30, 2010 10:16 am

To je to tak krátký?! No i když ona jednička taky moc dlouhá nebyla, ten příběh dost odsejpal. Ale když jdeš hrát znova, tak se to počítám dá hrát více způsobama, že můžeš ke konci dojít několika cestama, možná je i několik různejch konců, ne, je to tak? A co nějakej ten multiplayer, je tam?
Petr Fiser-Fido

Příspěvekod Tomáš Vanča - Slowly v pon srp 30, 2010 10:26 am

cesta je jen jedna.... postupne do pekel ::D oproti jednicce si muzes navolit obtiznost hry. docela me dostalo kdyz jsem jel zabit sam sebe (konec jednicky kdy prijedou typci a oddelaji angela - mafiana na odpocinku). ten konec me prekvapil. jako kdyz si autor necha volny ruce na pokracovani. byl jsem pripravenej ze vlitnu do dalsi kapitoly a najednou titulky ::D ale jinak je to dobry ikdyz to nema aspon pro me to kouzlo co mela jednicka
Tomáš Vanča - Slowly

Příspěvekod Petr Fiser-Fido v pon srp 30, 2010 11:20 am

No tak to vypadá že nás za pár let čeká asi trojka :--D
Petr Fiser-Fido

Příspěvekod Lukáš Báchor - Veprova Pecene v pon srp 30, 2010 1:44 pm

koupil jsem ji hned v "pulnocnim Prodeji"
Steam, aby dokazal svou silu Cesky dabing uvolnil az v patek vecer takze jsem mel sice Ceskou game od ctvrtka ,ale cesky zacla mluvit az v patek vecer :-o
instalace mi (zrejme i diky pripojeni) trvala temer hodinu - bravo Steam a v patek vecer aktualizace do CZ dalsich cca 30 min,
Dalsi mega zklamani je ovladani pouze mysi a klavesnici.
nastaveni stejne jako v Demu je neaktivni - pocitam, ze je tam jen pro nastaveni Gamepadu u konzoli.
Oproti jednicce absolutni provar v jednicce jezdim i na novy G27 bez problemu, tady proste nic. Nechapu to proc je tam moznost Simulace jizdy kdyz to jde ridit jen na sipkach.

Ale abych jen nenadaval hra me docela chytla i pribehem, dabing je solidne vulgarni to jsem teda necekal a prostredi mesta je fakt super jak psal Petr, uz to nejsou jen takovy zmatenci jako v jednicce je to vic "realnejsi" , vcetne inteligence jak lidi na ulici tak policie a dalsich lumpu :-D
grafika pekelna ani muj relativne silny comp nezvlada Full !! :-)
mam za sebou 42% a odpolko se pustim do 10ty kapitoly.
Ze to nekdo zmakne za 7 hodin je pro me chudak, pac to znamena jednak Easy obtiznost a jednak nemuze videt ani jedno video, tim padem ho to mozna tolika nechyti.
Hlavne dle me neni ukol odehrat to co nejrychleji, ale naopak co nejvic uzit moznosti hry !
Verim tomu jak pise Petr ze pri opakovanem hrani se urcite zjisti alternativni zpusoby plneni misi, ze to nebude klasicky koridor z C.O.D.
minimalne po meste muzes jet kudy chces ::D

kdyz sem poprve hral jednicku ani me nenapadlo kolik alternativ se zde nachazi :-)
treba ze policajty muzes "vzit vykoupat" - posles je proste do reky a oni se utopi,
nebo je vezmes "na benzinku" a pri sikovnym projeti benzinky projedou zkrz cerpacku a tim se usmazi ve vybuchu ::D
nebo je jen tak posles na lampu ci proti tramvaji :-D

Urcite i dvojka prinese spoustu zabavy a treba casem nekdo prolomi klic a udela patch na volant :-)
rozhodne uz se tesim az vypadnu z prace a dam par dalsich kapitol :-)
Lukáš Báchor - Veprova Pecene

Příspěvekod Tomáš Vanča - Slowly v pon srp 30, 2010 6:18 pm

tak mi tahle nesmyslne udelana hra (ovladani mysidlem a klavesou, oproti jednicce osekany jak jen to jde) nedala spat a zacal jsem si o ni neco cist. ono to ze neco nejde ma svuj duvod. uz ted jde stahnout vecicka co ti otevre volnou jizdu. dalsi pravdepodobne budou nasledovat vcetne dalsich misi ovsem za korunky coz se mi zda pekne sprosty.... dat litr za neuplnou hru a tak osekanou des bes. jinak kapitol jsem mel myslim patnact a konec. v hodnoceni to pise necelych 70% odhrano. je to nejaky cely zmateny a snad k tomu jeste neco vyjde. az uvidis ten divnej konec taky se nad tim asi zamyslis o to tu sakra jde
Tomáš Vanča - Slowly

Příspěvekod Tomáš Cagaš - PerG v pon srp 30, 2010 7:06 pm

Ja si nemuzu pomoc, ale zajimalo by me co na tom delali 5 let ? ::D

GTA udelaj 2x vetsi behem 2-3 let s nadupanym pribehem jako prase ::)
Tomáš Cagaš - PerG

Příspěvekod Lukáš Báchor - Veprova Pecene v úte srp 31, 2010 7:33 am

hm tak to je klasicka ekonomicka zalezitost, se divim,ze ty penize ktery ti tam strhavaji (za obleceni, jidlo apod.) ti teda zrovna nesajou z uctu ::D
Nakonec teda muzem byt radi, ze tam vubec neco je, ze treba za ten litr by to bylo jen prazdny a nemohl jsi delat nic a kazdou kapitolu jsis musel koupit zvlast :-)
Prijde mi to trosku nedodelany, takze doufam, ze aspon na to PC to nekdo zlomi a dodela :-)
Ve srovnani z prvnim dilem, bych to ale nejradsi nekomu radne omlatil o hlavu :-)

Příspěvekod Petr Fiser-Fido v úte srp 31, 2010 8:41 am

Podle toho co tady čtu, tak se to ani nevyplatí kupovat. Asi si radši koupim nějakej dobrej leteckej simulátor ::D
Petr Fiser-Fido

Příspěvekod Tomáš Vanča - Slowly v úte srp 31, 2010 9:44 am

ja lital s kamosem na X od microsoftu v ty siti a to je masakr akorat neumim anglicky tak komunikoval za me. ty to maj fakt paradne zmakli. tam je fakt profesionalita! kamos je bejvalej pilot od Ryanair kde lital 737ku a umi to takze kdyz jsem ho sledoval je to paradicka. pokud jsem lital v cechach mohl jsem mluvit cesky to byla prdel :--D
Tomáš Vanča - Slowly

Příspěvekod Lukáš Báchor - Veprova Pecene v úte srp 31, 2010 10:53 am

Petr Fiser-Fido píše:Podle toho co tady čtu, tak se to ani nevyplatí kupovat. Asi si radši koupim nějakej dobrej leteckej simulátor ::D

Jsem ti to psal, ze mas lepsi, kdyz to ukradnes.
Ja si chtel udelat radost a mit to original, jednicku jsem mel asi ve trech kradenejch verzich a ve finale jsem si koupil origos.
Ale z dvojkou jsem lehce rozmrzelej, radsi bych ji ukrad - pak by nebyla rozmrzelost snad takova :lol:

To litani je husty, ale zazil jsem taky zvlastni pocit rozmrzelosti, kdyz jsem stahnul asi 6 leteckych simu a dobra polovina nechodila na Joysticku ! :-o
To jako uz fakt nechapu. Proto mozna me ta Mafie tolik rozhodila, protoze jsem sosnull letecky simy koupil kuli tomu ovladac a ejhle ne vsechno co se jmenuje letecky simulator jde ovladat jinak nez klavesnici.
a kdyz se chci uklidnit na Mafii 2 a jejich super autech tak zjistim, ze sice mam simulator jezdeni v aute, ale nejde volant.
Kde to proboha sme?
co je to za dobu?
Letos jsem si chtel udelat jeste jednu radost a koupit si F1 2010, ale ted se fakt bojim jestli to bude mit podporu volantu :-O

Jeste jsem se chtel poptat jestli mate tucha s tim volantem a gamepadem u Mafie 2 jak to je na konzolich?
jestli tam to slape?

Příspěvekod Tomáš Vanča - Slowly v úte srp 31, 2010 11:06 am

cet jsem ze gamepad jde ale nevim jak a kde. co si tyce kradezi atd.... presne jsem se taky parkrat spalil takze to delam tak ze to co bych si chtel koupit nejdriv sosnu a pokud to za to stoji dam za to prachy a tim zhodnotim praci tymu.... presne u mafie bych si rval vlasy vyhodit litr! jedine to honem pustit zpet do obehu treba za 800 ::D ale ted microsoft (ikdyz mi ta firma je neprijemna) ten silmulator je fakt zmaknutej a doporucuju. je to teda letecka doprava lidi a nakladu, zadna stihackova divocina... ikdyz myslim ze ty stihacky jdou do toho taky sosnout :wink: jen me tam uchvatilo to jak to vypada a jak je ten multak vymakanej kdy na letovej provoz musis delat normalne zkousky atd jako v realu. to ze te navadi clovek na pristani a vubec vsechno okolo je super
Tomáš Vanča - Slowly

Příspěvekod Lukáš Báchor - Veprova Pecene v úte srp 31, 2010 11:25 am

Tomáš Vanča - Slowly píše:cet jsem ze gamepad jde ale nevim jak a kde. co si tyce kradezi atd.... presne jsem se taky parkrat spalil takze to delam tak ze to co bych si chtel koupit nejdriv sosnu a pokud to za to stoji dam za to prachy a tim zhodnotim praci tymu.... presne u mafie bych si rval vlasy vyhodit litr! jedine to honem pustit zpet do obehu treba za 800 ::D ale ted microsoft (ikdyz mi ta firma je neprijemna) ten silmulator je fakt zmaknutej a doporucuju. je to teda letecka doprava lidi a nakladu, zadna stihackova divocina... ikdyz myslim ze ty stihacky jdou do toho taky sosnout :wink: jen me tam uchvatilo to jak to vypada a jak je ten multak vymakanej kdy na letovej provoz musis delat normalne zkousky atd jako v realu. to ze te navadi clovek na pristani a vubec vsechno okolo je super

Ja tipuju, ze je to jen na gamepady na konzole, protoze co jako znamena hlaska "gamepad kompatibilni s Win" to je zas jen dalsi z obchodnickych blabolu?
ja mam gamepad od Logitechu a ani prd.
Necham si to kdyz uz jsem za to dal litr a treba jednou budu mit moznost to nekomu oflakat o hlavu ::D

To uz je trochu drsnej simulator ne? kdyz tam delas i zkousky :-)
to uz bych asi nedaval ja byl rad, ze jsem zvadnul Blazing Angels a Battle of Europe
Ale ted si tak nejak vzpominam, ze jsem stahnul Sturmovnik 1945 a taky mi tam zrovna dvakrat nesel Joystick nastavit. rozhodne nesel plyn a mam za to ze ani vyskovka nechodila, takze jsem nastartoval a jenom jezdil po letisti jak sulin a neslo vzlitnout :-)

nesnasim vyrobce pocitacu a vseho ostatniho, protoze to jsou nejvetsi koumaci, ktery dokazou prodavat veci, ktery nefungujou ::D
to bych chtel umet taky treba prodavat prazdny placky a tvrdit ti ze na tom jsou tvoje fotky za ktery jsi mi zaplatil a pak se ti jen vysmat a rict ti to vis hochu je to sity horkou jehlou, ale mam pro tebe radu vysol dalsi prachy a mozna uz to pujde.... :lol:

Příspěvekod Tomáš Vanča - Slowly v úte srp 31, 2010 11:38 am

to se mi prave libi kdyz simulace tak poradna. ono litani neni ani v realu zadna prdel :wink:
Tomáš Vanča - Slowly

Příspěvekod Lukáš Báchor - Veprova Pecene v úte srp 31, 2010 12:01 pm

jasne tak to ma byt, kdyz simulace tak se vsim vsudy :-)
prave proto jsem byl prekvapenej ze spustim hru, ktera je oznacena letecky simulator, das nastaveni a ejhle ono nejde nic priradit na Joystick, v pripade Mafie2 zas na volant.
co me fakt dostalo je ten Vrtulnik co s nim lita Petr (DCS Black Shark) tam kdyz jsem si otevrel nastaveni, jsem usoudil, ze to uz je fakt Hardcore a to ja v litani rozhodne nejsem, tudiz jsem ani nedokazal nastavit ovladani, neb nevim co vlastne budu pouzivat a jak :-D
hardcore jezdim jen auta.
Litani jsem zkusil z nudy, ze nemuzu ridit a preci jen to je taky hodne husty s Meserschmidtem klopit zatacky a jeste k tomu kropit z kulometu.
Ty pretizeni tam museji byt absolutne pekelny to kam se hrabe F1 :-D
jinak letadlem jsem jesete nikdy neletel a doufam, ze snad ani nikdy nepoletim.
Nejak mam k tomu takovy osobni vztah, ze by se mi to nemuselo vyplatit to zkouset :-)

Příspěvekod Tomáš Vanča - Slowly v úte srp 31, 2010 12:27 pm

tak ono je takovejch her mraky s oznacenim simulator.... staci ze nekdo oznaci NFS za simulator atd... :lol: hral jsem jednu zabavnou hru kde se litalo a strilelo jen mysidlem ... Attack on Pearl Harbor :wink: zkus je to zabava
Tomáš Vanča - Slowly

Příspěvekod Roman Rosina - kvako v čtv zář 02, 2010 9:38 pm

ma to niekto ako black edition? poradte torrenta ::ANO
Roman Rosina - kvako
Site Admin

Příspěvekod Lukáš Báchor - Veprova Pecene v pát zář 03, 2010 9:10 am

Tak jsem vcera dohral Mafii 2. a opravdu ve statistice hrani mam jen 70%.
Hra je to pekna, ale s jednickou se to srovnat neda. Myslel jsem, ze vezmou vsechno z jednicky a pridaji neco navic a k tomu peknou grafiku, ale prijde mi spis, ze vsechno dobry z jednicky se vyhazelo a zbyl jen kratky pribeh v uzasne grafice a krasne vytvorenem prostredi.
Neni treba moznost jezdit dopravnima prostredkama - tramvaj, nadzemka. Mise vypadaji, ze jsou opravdu jen koridor a neni vic alternativnich moznosti jak misi splnit.
Nejvetsi provar jsou ty auta, sice simulce jizdy je paradni, model poskozeni uzasnej, ale ovladani zmizelo, jako moznost vlastniho razeni a vlastne vsech dalsich funkci volantu, ktery se neda nastavit.
a tim ubylo i zavodnich misi, kterych bylo nakonec v Mafii jedna pozehnane (Extremni jizda)
Nakonec po dohrani pribehu se nic nedeje muzete si to dat leda znovu, ci si vybrat jednu z kapitol, ale volna jizda chybi, o extremni jizde nemluve - nebo-li nejaka podobna moznost hrani.
i v COD je barak plnej Zombi ::D
dal bych mafii 2 maximalne 40% a to jen za grafiku a realnejsi svet (AI obyvatel mesta).
Vsechno ostatni jsou minusy.
Pribeh konci tak, aby na nej slo kdykoliv v pohode navazat a pokracovat, ale nevim moc kam - dalsi vrazdy a niceni, uz asi nema smysl, takze leda stat se konecne nejakym hlavnim donem.
Jestli nekdy trojka bude, obavma se, ze uz to bude jen dalsi provar.

Příspěvekod Roman Rosina - kvako v pát zář 03, 2010 12:54 pm

waw takto k zemi... fasa ::NE
Roman Rosina - kvako
Site Admin

Příspěvekod Lukáš Báchor - Veprova Pecene v pát zář 03, 2010 1:12 pm

Mam za to, ze i v tutorialu - treninku v prvnim dile byla vetsi sranda, nez je v Mafii 2 v celym pribehu.
Jo docela me pobavil ten dabing, takhle vulgarni jsem to teda necekal :-D
je to krasna jadrna hovorova zalezitost :-D
a co bylo novy tak cela pasaz ve vezeni kdy me zavreli na deset let.
to se jakz takz povedlo.
Rozhodne palec dolu, je to spis ukazka, jak by mohl vypadat druhej dil, az se dodela.
Ale zrejme se dodelani nikdy nedockame :-(

fakt mam uz strach jit do F1 2010 od Codemasters, co tam predvedli :-o

Příspěvekod Lubomír Benk - Antonio v pát zář 03, 2010 1:19 pm

Lukáš Báchor - Veprova Pecene píše:fakt mam uz strach jit do F1 2010 od Codemasters, co tam predvedli :-o

nechci malovat čerta na zeď, ale už jsem slyšel, že setup ala GTR2, rFactor, GT Legends.....o tom si můžeme nechat zdát. Budou tam prý posuvníky jak v arkádě :(
Lubomír Benk - Antonio

Příspěvekod Petr Fiser-Fido v pát zář 03, 2010 1:30 pm

No tak ty "posuvníky" máme i v těchnašich simech ::D Jak tak tady čtu ty zklamaný reakc, tak jsem asi udělal dobře že jsem do tý Mafie zatim nešel, a myslim že už ani nepůjdu. To radši ten litr investuju do něčeho jinýho.
Petr Fiser-Fido

Příspěvekod Lubomír Benk - Antonio v pát zář 03, 2010 1:38 pm

tj, ale tam prý mají být posuvníky ve stylu grip--------------rychlost atd.
Lubomír Benk - Antonio

Příspěvekod Petr Fiser-Fido v pát zář 03, 2010 1:42 pm

Jo ták, tak to asi ušetřim další prachy a radši sosnu mod do rF ::D No počkáme co z nich vyleze, hned první den to koupit nepoběžim. Třeba vyjde demo.
Petr Fiser-Fido

Příspěvekod Lukáš Báchor - Veprova Pecene v pát zář 03, 2010 2:00 pm

Souhlas po zkusenostech s mafii uz do dalsiho kseftu neletim natoz o pulnoci ::D
zajimava predstava simulace - dat tri tahla :-D
pravda zkraje jsem tak jezdil na F1 2002, ale za cas uz to nestacilo a musel jsem zacit pronikat do taju pruzin tlumicu a dalsich zhovadilosti, tudiz posuvniky budou zas jen ochcavka nic jinyho :-(

Tak to bude nejaky Slonoprase (chtel bys prase velky jak slon a dostanes slona malyho jak prase :-D )
kde ve finale nepujde nastavit G27, protoze uz to je moc HC volant :-)
Demo by nebylo spatny, aby clovek mel predstavu o cem to asi tak je.
Sem koupil za litr Demo Mafie 2 a uz se tesim az vyjde cela hra :lol:

Příspěvekod Lukáš Báchor - Veprova Pecene v pát zář 03, 2010 2:06 pm

A taky jsem pochopil, proc lidi co fakt parej game na PC jak zjednany maji dve graficky karty.
Mel jsem Nvidii, jenze s tou ma rFactor problemy, tak jsem ji vymenil za Ati a od ty doby jsem koupil dalsi game co behaji na Nvidii :-D
vcetne Mafie2, ktera tam ma nejakou specialne vychytanou grafiku fyziky a me to furt cukalo az jsem se docetl, ze to bezi jen na Nvidii.
Tak jsem to vypnula pohoda, ale abych to mel v plny nalozi zas abych sel pro jinou kartu :-(
to je hruza cim dal vic uvazuju o prechodu na konzoli.
slape rFactor an PSP ?
dikas za info
(pripadne GT Legends,Race07)

Příspěvekod Lukáš Báchor - Veprova Pecene v pát zář 03, 2010 2:18 pm

hm tak jsem koukal na nejaky gamesky co se delaji na ty konzole a co se tyce zavodeni tak je tam prd :-(
akurat furt nejaky Need for Shit ::D

Příspěvekod Petr Fiser-Fido v pát zář 03, 2010 5:06 pm

Brzo vyjde GranTurismo5 na PS3, to budou závodnický orgie. Ale abych kvůli tomu dal 8000,- za konzoli + nevim kolik za hru, to asi ne, na to nemám.
Petr Fiser-Fido

Příspěvekod Roman Rosina - kvako v pát zář 03, 2010 6:36 pm

PS3 mam rezervovane u kamarata a buydem drtit ::D
Roman Rosina - kvako
Site Admin

Příspěvekod Tomáš Cagaš - PerG v pát zář 03, 2010 6:41 pm

Moje PS3 tusi, ze v Listopadu zacne tvrda drina ::D
Tomáš Cagaš - PerG

Příspěvekod Tomas TOTH v pát zář 03, 2010 8:59 pm

Tomáš Cagaš - PerG píše:Moje PS3 tusi, ze v Listopadu zacne tvrda drina ::D

:D:D:D:D:D budu vyhrkane loziska na elektromery?
Tomas TOTH

Příspěvekod Tomáš Cagaš - PerG v pát zář 03, 2010 8:59 pm

Tomas TOTH píše:
Tomáš Cagaš - PerG píše:Moje PS3 tusi, ze v Listopadu zacne tvrda drina ::D

:D:D:D:D:D budu vyhrkane loziska na elektromery?

Ty to vzdaj po tejdnu ::D
Tomáš Cagaš - PerG

Příspěvekod Lubomír Benk - Antonio v pát zář 03, 2010 9:00 pm

Lukáš Báchor - Veprova Pecene píše:hm tak jsem koukal na nejaky gamesky co se delaji na ty konzole a co se tyce zavodeni tak je tam prd :-(
akurat furt nejaky Need for Shit ::D

Jediný slušný závodní gamesky na konzole jsou Forza 3 a Race On, v listopadu pak GT5. Z arkád atojí za zmínku Dirt 2, máš super pocit z toho vozu :o)
Lubomír Benk - Antonio

Zpět na Iné hry