Moderátor: Petr Simon - PetrS

Tomáš Vanča - Slowly píše:tak uz mam za sebou 30% a neni to spatnyakorat mi nejde nastavit volant
Roman Rosina - kvako píše:vy uz mate plnu hru?

Petr Fiser-Fido píše:Podle toho co tady čtu, tak se to ani nevyplatí kupovat. Asi si radši koupim nějakej dobrej leteckej simulátor

Tomáš Vanča - Slowly píše:cet jsem ze gamepad jde ale nevim jak a kde. co si tyce kradezi atd.... presne jsem se taky parkrat spalil takze to delam tak ze to co bych si chtel koupit nejdriv sosnu a pokud to za to stoji dam za to prachy a tim zhodnotim praci tymu.... presne u mafie bych si rval vlasy vyhodit litr! jedine to honem pustit zpet do obehu treba za 800ale ted microsoft (ikdyz mi ta firma je neprijemna) ten silmulator je fakt zmaknutej a doporucuju. je to teda letecka doprava lidi a nakladu, zadna stihackova divocina... ikdyz myslim ze ty stihacky jdou do toho taky sosnout
jen me tam uchvatilo to jak to vypada a jak je ten multak vymakanej kdy na letovej provoz musis delat normalne zkousky atd jako v realu. to ze te navadi clovek na pristani a vubec vsechno okolo je super

Lukáš Báchor - Veprova Pecene píše:fakt mam uz strach jit do F1 2010 od Codemasters, co tam predvedli
Tomáš Cagaš - PerG píše:Moje PS3 tusi, ze v Listopadu zacne tvrda drina
Tomas TOTH píše:Tomáš Cagaš - PerG píše:Moje PS3 tusi, ze v Listopadu zacne tvrda drina
:D:D:D:D:D budu vyhrkane loziska na elektromery?
Lukáš Báchor - Veprova Pecene píše:hm tak jsem koukal na nejaky gamesky co se delaji na ty konzole a co se tyce zavodeni tak je tam prd
akurat furt nejaky Need for Shit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník